Градски транспорт - Gradskitransport.com
София: През почивните дни част от трамваите ще се движат с променени машрути

В почивните дни ще бъде извършен основен ремонт на съоръжение на трамвйния път на площад “Македония”.

Във връзка с това от 03.09.2016 г.  до 04.09.2016 г. (включително) ще се въведе следната временна организация на движение на трамвайния транспорт:
– Трамвайна линия 4
Закрива се
– Трамвайна линия 5
ще се движи по маршрут (в посока Съдебна палата): от кв. Княжево по маршрута си до площад “Македония”, наляво по бул. “Христо Ботев”, обратен завой на площад “Възраждане” и надясно по бул. “Христо Ботев” по маршрута до кв. Княжево.
– Трамайна линия 8
ще се движи по маршрут (в посока Съдебна палата): от ж.к. Люлин по маршрута до площад “Възраждане”, обратен завой на площада и по бул. “Александър Стамболийски” по маршрута до ж.к. Люлин.
– Трамвайна линия 10
ще се движи по маршрут (в посока ж.к. Западен парк): от метростанция “Витоша” по маршрута си до кръстовище ул. “Алабин”/бул. “Витоша”, надясно по бул. “Княгиня Мария Луиза” до Централна гара, наляво по бул. “Христо Ботев” до площад “Възраждане” и надясно по бул. “Александър Стамболийски” по маршрута двупосочно.

Мотрисите от трамвайни линии 5, 8 и 10 ще спират на всички съществуващи трамвайни спирки в променените участъци на маршрутите.

Тази новина е добавена на: 01 сеп. 2016 г.