Градски транспорт - Gradskitransport.com

София: За автобусни линии с номера 63, 110 и 314

Център за градска мобилност информира, че считано от 01.01.2017 г. се закрива автобусна линия № 110 с маршрут от кв. Абдовица през ж.к. Дружба до кв. Димитър Миленков.
– – – – – – – – – – – – – –
Център за градска мобилност информира, че считано от 01.01.2017 год. експериментално до 30.06.2017 год:

Удължава се маршрутът на автобусна линия № 314: от обръщателното колело ж.к. Младост 1 по бул. Андрей Сахаров, надясно по бул. Андрей Сахаров, надясно по бул. Александър Малинов, наляво по ул. Филип Аврамов, надясно по ул. Свето Преображение, наляво по ул. д-р Атанас Москов, по източната пътна връзка на бул. Александър Малинов и Околовръстен път, по южното локално платно на Околовръстен път по ул. Рачо Петков Казанджията, ул. Бистришко шосе (по маршрута на автобусни линии 69 и 70) до спирка с. Бистрица – двупосочно.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки в удължения участък от маршрута, като се разкрива допълнителна двупосочна спирка на ул. Рачо Петков Казанджията в района на кръстовището с ул. Бистришко шосе.
– – – – – – – – – – – – – –
Център за градска мобилност информира, че считано от 01.01.2017 год. експериментално до 30.06.2017 год:

Удължава се промяната в организацията на движение на автобусна линия № 63:

В почивните и празнични дни курсовете на линията да бъдат с удължен маршрут от крайната спирка „ул. Бялата чешма“през планината Витоша до местността „Златните мостове“- двупосочно.

Линията обслужва спирки: еднопосочна „ул. Бялата чешма“, находяща се на ул. „Беловодски път“в района на обръщателното колело на линия 63 (по делничен маршрут) в посока „Златните мостове» и двупосочна – „Дендрариума“, крайна и начална „Златните мостове“.

Тази новина е добавена на: 02 ян. 2017 г.