Градски транспорт - Gradskitransport.com
Дезинфекция на градския транспорт в цяла България заради COVID-19

Период на промените Промените са валидни за следните линии:

София

В столицата предприемат засилени мерки за дезинфекция на градския транспорт, на социалния патронаж, който посещава възрастни хора. 

Варна

Екип от общинското предприятие „Дезинфекция, дезинсекция и дератизация“ (ДДД) ще извършва дезинфекция на автобусите на „Градски транспорт“ – ще дезинфекцират ежедневно автобусите.

Пловдив

Предстоят разговори с фирмите, които извършват обществения транспорт в града за периодично дезинфекциране на автобусите – седалките, дръжките и общите помещения на гарите и автогарите. Ще се проведат срещи и с ръководителите на фирмите за маршрутни градски превози и такситата.

Бургас

В Бургас е осигурена ежедневната дезинфекция на автобусите на градския транспорт, автогарите, търговските центрове и обществените сгради. 

Плевен

Мерки срещу корона вируса предприемат и в Плевен, след като бяха констатирани два положителни случая на корона вирус

Стара Загора

Засилена ежедневна дезинфекция предприемат общинското дружество „Автобусни и тролейбусни превози“ и „Зара Бус“ ООД, извършващи обществен превоз на пътници на територията на община Стара Загора.

Асеновград

Издадени са предписания от общината към автобусните и таксиметровите превозвачи в града да дезинфекцират превозните средства, с които извършват обществения транспорт на граждани.

Хасково

Издадени са към служителите на общинска администрация за предприемане на конкретни мерки за дезинфекция, за Тролейбусен транспорт, препоръчителни мерки има към частните превозвачи и Автогарата, както и към големите търговски вериги, където има струпване на много хора.

Казанлък

Превозните средства на градския транспорт ще бъдат дезинфектирани всяка вечер.

Габрово

В Габрово дезинфекцират обществени сгради, транспортни средства, паркове и площадки заради коронавирусаКлючови думи: автобуси , корона вирус , транспорт ,

Тази новина е добавена на: 11 мар. 2020 г.