Градски транспорт - Gradskitransport.com
БДЖ: Промени в движението на влакове между Пловдив и Стара Загора

От 4 септември до 20 октомври ще има временни промени в организацията на движението на всички влакове, които преминават в участъка между целезопътните гари Пловдив и Стара Загора. Временната реорганизация е свързана със строителните дейности за изпълнението на мащабен проект на Държавно предприятие „Национална компания железопътна инфраструктура“ за „Рехабилитация на железопътната линия Пловдив-Бургас, Фаза 2“, обект: „Рехабилитация на железопътен участък Скутаре – Оризово“.

През този период всички бързи влакове, които преминават в участъка между Пловдив и Стара Загора, ще се движат през Димитровград. Тези влакове пътуват по направленията София-Варна-София, София-Бургас-София и Пловдив-Варна-Пловдив.

За клиентите на националния железопътен превозвач ще бъдат осигурени автобуси за превоз на пътниците между гарите Пловдив и Оризово. Поради пътуването с автобуси няма да бъде възможен превозът на велосипеди и домашни любимци.

Въведени ще бъдат и промени в разписанията на влакове, които се движат в съседни направления на ремонтирания участък, с цел да се осигури регулярно придвижване и осъществяване на връзки с други влакове.

Тази новина е добавена на: 05 сеп. 2017 г.Информирай се с последните новини...

02 апр. 2022 г. | София: Линии 63 и 66 с повече курсове от и за Витоша

01 апр. 2022 г. | София: Уикенд промени по трамвай 8

01 апр. 2022 г. | София: Временна организация по линии А5-ТМ, А63, А260, ТМ3, ТМ4, ТМ5, ТМ8, ТМ10