Градски транспорт - Gradskitransport.com
София: променят отново маршрути на градския транспорт заради ремонт на бул. Черни връх

Почти до колоедните празници ще има нова временна организация на движение в района на бул. Черни връх. в участъка от ул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Флора Кънева“.

Промените ще влязат в сила от 06.07.2016 г. и ще са валидни до 19.12.2016 г. Затваря за движение на превозни средства участъка от ул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Флора Кънева“.

Променя се движението на следните маршрутни линии от обществения градски транспорт:

Автобусна линия 64
от кв. Драгалевци автобусите ще се движат по ул. Папрат, бул. Черни връх до кръговото на Околовръстен път и обратно по същия маршрут – двупосочно.

Автобусна линия 66
автобусите ще се движат от хижа „Алеко“ до кв. Драгалевци, надясно по ул. Папрат, по бул. Черни връх, наляво по Околовръстен път, надясно по бул. България, надясно по ул. Тодор Каблешков до обръщателното колело в ж.к. Гоце Делчев – двупосочно.

Автобусна линия 93
автобусите ще се движат от кв. Драгалевци, надясно по ул. Папрат, по бул. Черни връх, наляво по Околовръстен път, надясно по бул. България, надясно по ул. Тодор Каблешков до обръщателното колело в ж.к. Гоце Делчев и обратно по маршрута.

Автобусна линия 98
преди пускането на метростанция Витоша в експлоатация автобусите ще се движат от кв. Драгалевци, по ул. Папрат, по бул. Черни връх, надясно по Околовръстен път, наляво по Симеоновско шосе, по ул. Стоян Михайловски, площад Велчова завера, бул. Свети Наум, наляво по бул. Черни връх, наляво по бул. Никола Вапцаров, по бул. Пейо К. Яворов, надясно по бул. Стоян Михайловски, Симеоновско шосе и обратно по маршрута си.

Автобусна линия 122
автобусите ще тръгват от обръщателното колело в ж.к. Гоце Делчев по ул. Тодор Каблешков, наляво по бул. България, наляво по Околовръстен път, надясно до Лифт Симеоново и обратно по маршрута.

Автобусите по линии 64, 93, 98 и 122 ще спират на всички съществуващи спирки по променените маршрути.

Автобусите по линия 66 ще спират на спирки с код 1456 «Разклона за кв. Драгалевци» с код 2597 „ж.к. Водолей“ и на кодове 0599 и 0600 « ж.к. Гоце Делчев» в променения участък.Ключови думи:

Тази новина е добавена на: 29 юни 2016 г.