Градски транспорт - Gradskitransport.com
БДЖ: Промени в движението на влакове между Пловдив и Стара Загора

От 4 септември до 20 октомври ще има временни промени в организацията на движението на всички влакове, които преминават в участъка между целезопътните гари Пловдив и Стара Загора. Временната реорганизация е свързана със строителните дейности за изпълнението на мащабен проект на Държавно предприятие „Национална компания железопътна инфраструктура“ за „Рехабилитация на железопътната линия Пловдив-Бургас, Фаза 2“, обект: „Рехабилитация на железопътен участък Скутаре – Оризово“.

През този период всички бързи влакове, които преминават в участъка между Пловдив и Стара Загора, ще се движат през Димитровград. Тези влакове пътуват по направленията София-Варна-София, София-Бургас-София и Пловдив-Варна-Пловдив.

За клиентите на националния железопътен превозвач ще бъдат осигурени автобуси за превоз на пътниците между гарите Пловдив и Оризово. Поради пътуването с автобуси няма да бъде възможен превозът на велосипеди и домашни любимци.

Въведени ще бъдат и промени в разписанията на влакове, които се движат в съседни направления на ремонтирания участък, с цел да се осигури регулярно придвижване и осъществяване на връзки с други влакове.

Тази новина е добавена на: 05 сеп. 2017 г.Информирай се с последните новини...

31 окт. 2020 г. | Варна: Нова спирка по линия 23

31 окт. 2020 г. | Пловдив: Ново търговско дружество ще управлява градския транспорт

31 окт. 2020 г. | София: Разкриват временна автобусна линия 56А